Zboží bylo přidáno do košíku :-)

přejít do košíku

Zboží bylo přidáno do seznamu přání :-)

přejít do seznamu přání
BIO Chlebové koření hrubě mleté 50g SONNENTOR BIO Chlebové koření hrubě mleté 50g SONNENTOR

BIO Chlebové koření hrubě mleté 50g SONNENTOR

60 Kč vč. DPH za ks

Za nákup tohoto produktu získáte 2 Kč do své peněženky

Dostupnost:skladem

Směs koření v biokvalitě k ochucení domácího chleba a pečiva.

Cena objednávky: 0 až 999 Kč nad 1000 Kč
Způsob úhrady: Převodem: Dobírka: Převodem: Dobírka:
Zásilkovna 59,- Kč +39,- Kč Zdarma +39,- Kč
Cena objednávky: 0 až 1499 Kč nad 1500 Kč
Způsob úhrady: Převodem: Dobírka: Převodem: Dobírka:
GLS 89,- Kč +39,- Kč Zdarma +39,-Kč
Cena objednávky: od 0 Kč
Způsob úhrady: kartou / hotově
Osobní odběr Zdarma

Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření od SONNENTORU obsažena.
Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může ho zjemnit ještě anýzem, kardamomem, mákem nebo černým kmínem.
Chlebové koření v Bio kvalitě je určeno pro všechny druhy chleba.
Koření se zapracuje do těsta (5 g na 1 kg mouky). Tak tradiční a nezaměnitelné.

Garance kvality SONNENTOR:

  • Používá jen ty nejkvalitnější suroviny v BIO kvalitě pocházející z ekologického zemědělství z ČR i jiných zemí.
  • 100% bez "Éček", umělých ochucovadel, konzervantů, barviv a jiných neřádů.
  • Podporuje a upřednostňuje lokální a menší zemědělce a pěstitele.
  • Ekologická výroba na jižní Moravě, využívající obnovitelné zdroje energie.
  • Obaly (včetně fólií) jsou vyrobeny z rozložitelných materiálů.
  • Zavázali se k ochraně přírody a životního prostředí, ustavičně snižují CO2 uhlíkovou stopu.
  • SONNENTOR je poctivý, podniká férově a bere ohledy také na sociální dopady.
  • Hlavními cíli je zvyšování obecného blaha na principech společenské odpovědnosti.


Složení: Kmín*, Fenykl*, Koriandr*. *BIO produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte v suchu.
Balení: Papírová krabička
Obsah: 50g
Vyrobeno poctivě a ručně v ČR.

Sonnentor

Historie SONNENTORU začala už v roce 1988, v chudé rakouské oblasti Waldviertl.
Regionalita a BIO od samého začátku: Zakladatel Johannes Gutmann byl horlivým zastáncem ekologického zemědělství již v době, kdy slovo “bio” ještě neexistovalo. Gutmann věřil, že nejlepší cesta pro zdravý život, životní prostředí a budoucnost je cesta ekologického zemědělství. Tehdy objížděl místní trhy a nabízel balené bylinky, čaje a koření od místních sedláků.

Začátkem devadesátých let, kdy byl SONNENTOR v Rakousku ještě malinkatá firmička o třech zaměstnancích, se setkávají Johannes Gutmann a Tomáš Mitáček.
V roce 1992 společně založili na jižní Moravě český SONNENTOR. V té době také začíná spolupráci s prvními českými pěstiteli bylin o koření.
SONNENTOR patřil od začátku k jedněm z prvních průkopníků ekologického zemědělství v České republice. V roce 2009 přichází do vedení čejkovického SONNENTORU Josef Dvořáček a navazuje na práci zakladatelů.
Areál SONNENTORU postupně navštěvuje ročně tisíce turistů a návštěvníků, kteří mohou sdílet transparentnní podnikání SONNENTORU na vlastní oči. I přesto, že SONNENTOR neprodává své produkty do nadnárodních řetězců a supermarketů, daří se mu postupně a pomalu získávat nové zákazníky, zřizovat v Čejkovicích nová pracovní místa i podporovat regionální dodavatele.
SONNENTOR a EKOLOGIE: Snaží se přemýšlet o dopadu každého kroku v podnikání, jak na životní prostředí tak i na člověka. Využívá všechny dostupné alternativní energie a na balení používá materiály výhradně z obnovitelných zdrojů a samozřejmě zpracovává pouze suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. Recyklace odpadu, využití energie z autonomní FVE, provoz firemních aut na CNG nebo vytápění bylinnými peletami berou jako normální standard.
Vybírejte z bio čajů, které vám zvednou náladu: Čaj štěstí, Čaj dobrá nálada, Čaj dobré ráno. A nezapomeňte také ochutit svá oblíbená jídla intenzivní kořením v Bio kvalitě - oregánem, česnekem medvědím a dalšími.

Parametry zboží

[%productDetailParams%]