Zboží bylo přidáno do košíku
přejít do košíku

Zboží bylo přidáno do seznamu vašich oblíbených položek.

přejít do seznamu

Je nám líto, ale toto zboží již nenabízíme, proto jej nelze zakoupit. Děkujeme za pochopení.

[%cl_name%]

 
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti

Zlatý certifikát Ověřeno zákazníky
98 % zákazníků doporučuje náš e-shop

Bezpečný nákup bez rizika
Bezpečný nákup bez rizika

Zabezpečené platby online kartou
Možnost vrácení zboží do 14 dnů

Doprava zdarma
Doprava zdarma

Zásilkovna - výdejní místa - nad 1500 Kč
GLS - kurýr na adresu - nad 2000 Kč

Prodejna i výdejní místo v Praze
Prodejna i výdejní místo v Praze

Vyzvednutí objednávek obvykle do 24h
Nákupy za internetové ceny

Více než 2000 produktů skladem
Více než 2000 produktů skladem

Ihned k odeslání / odběru na pobočce

Šetříme přírodu
Šetříme přírodu

Balíme do použitých krabic a novin
Tiskneme na recyklovaný FSC papír

Máte dotaz? Rádi poradíme.
Máte dotaz? Rádi poradíme.

Zákaznická linka: 604 316 642
Po-Pá: 10:00 - 16:00 h

Mouka sójová odtučněná bezlepková 250g EKOPRODUKT Mouka sójová odtučněná bezlepková 250g EKOPRODUKT

Mouka sójová odtučněná bezlepková 250g EKOPRODUKT

Výrobce:

Odtučněná sójová mouka je vynikajícím zdrojem cenných bílkovin – obsahuje jich až 50 procent. Má velmi dlouhou trvanlivost vzhledem k odtučnění na max. 1 % tuku. Podrobné informace

Mouka sójová odtučněná bezlepková 250g EKOPRODUKT - Podrobná charakteristika

Sójová mouka neobsahuje žádný lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako přídavek – obvykle k mouce pšeničné. Sója je zásadotvorná a má vysoký obsah řady cenných minerálů. Její vysoký obsah vitaminů B1 a B3, lecitinu, vápníku a hořčíku . (U pečiva, které není zadělávané kvasnicemi, můžeme nahradit běžnou mouku až do jedné čtvrtiny celkové dávky moukou sójovou.)

Složení: Sójové boby

Návod k přípravě: Sójový lecitin působí jako emulgátor, tedy stejně jako lecitin obsažený ve vejcích. Přidáním 3-5 % sójové mouky do pečiva tak můžeme nahradit vejce a výrazně prodloužit jeho trvanlivost. U pečiva, které není zadělávané kvasnicemi, můžeme nahradit běžnou mouku až do jedné čtvrtiny celkové dávky moukou sójovou. Sójovou mouku hladkou můžeme též použít k zahuštění omáček anebo jí nahradit až třetinu běžné mouky v receptech na přípravu lívanců. Dá se použít při přípravě mnoha chutných vegetariánských pokrmů.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1423,5 kJ/340kcal. Bílkoviny: 51,0 g. Sacharidy: 33,0 g. Tuky: 1,0 g

Skladování: Skladovat v suchu.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – mouka, odtučněná

Trvanlivost: 12 měsíců

Parametry zboží

[%productDetailParams%]